Fijne feestdagen allemaal!

Aan het einde van een jaar kijken we vaak terug naar het jaar wat (bijna) achter ons ligt. De vraag in deze tijd is: wil je op een dergelijk jaar als dit terugkijken? Hoewel er natuurlijk ook leuke dingen dit jaar zijn geweest (o.a. de Welkom Terugdag!), werd ook dit jaar overschaduwd door de Coronapandemie. Seizoen 20/21 werd vroegtijdig stilgelegd, maar na de zomer kon er gelukkig weer gevoetbald worden. De laatste weken van het jaar werd dat helaas toch weer moeilijker.  De A-categorie werd stilgelegd. De B-categorie kon nog even doorspelen, maar zonder publiek. Trainen werd lastig, gezien de sportparken om 17:00 uur moesten sluiten. Toch kregen we het voor elkaar, met behulp van vele vrijwilligers en ouders, om de trainingen voor de jeugd doordeweeks op een ander tijdstip door te laten gaan.

Ondanks dat we er met zijn allen het beste ervan proberen te maken, kunnen wij ons voorstellen dat je er wel eens moedeloos van wordt. “Onthoud dat de afgelopen twee jaar nooit meer opnieuw hoeven. Die zijn voorbij. We staan niet meer aan het begin.”

We hopen van harte dat we in 2022 een beter voetbaljaar tegemoet gaan dan afgelopen jaar. Met veel wedstrijden, veel publiek en gezellige samenkomsten op het terras en in de kantine. Voor nu fijne feestdagen, blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer in 2022!

Bestuur v.v. VRC
Barend, Bert, Gerrit Jan, Gert, Harry, Joyce, Kees, Mirjam en Patrick