Fonds Gehandicaptensport en VV-VRC

Op 29 maart is de campagnemaand van Fonds Gehandicaptensport gestart. Tijdens deze periode worden in heel Nederland sporters met een handicap in de spotlights gezet. Ook de landelijke collecteweek Fonds Gehandicaptensport is onderdeel van deze campagnemaand. In de collecteweek van 4 tot en met 10 april vragen meer dan 9.000 trouwe ambassadeurs aandacht voor alle sporters met een handicap.

Zo ook door VV-VRC. Sinds de start van het voetbalseizoen 2017-2018 biedt VRC voetbal aan mensen met een beperking. Welke beperking je hebt en in welke mate is niet belangrijk: iedereen is welkom! vv-VRC is een voetbalvereniging waar “welkom” zijn en “je thuis voelen” de basis is voor het bereiken van sportieve prestaties. Plezier en gezelligheid staan voorop.

Je kunt het G-team van vv-VRC nu sponsoren.

Dit kan HIER of via de QR-code.

Van al het geld dat tijdens de collecteweek wordt ingezameld gaat 50% naar de club en 50% komt ten goede aan Fonds Gehandicaptensport.

Dankzij deze donaties kunnen we sporten voor iedereen vanzelfsprekend maken. En dan bedoelen we ook echt vanzelfsprekend. Met het geld wat opgehaald wordt faciliteren we initiatieven die sporten en bewegen voor iedereen met een handicap mogelijk maken. Want niemand mag buitenspel staan!