Algemeen, Jeugd, Sponsors, Uitgelicht

Gastouderservice Take Care en VRC

Off 232

Al ruim drie jaar is Gastouderservice de trotse sponsor van meerdere teams bij VRC, op dit moment zijn dat de JO11-2, de JO9-2 en het eerste team van 35+.

VRC is een familieclub waar normen en waarden als respect, sportiviteit maar ook vooral het plezier in de sport voorop staan.

Gastouderservice Take Care sluit zich hier helemaal bij aan voelt zich daardoor bij VRC als een bal in het net!

Gastouderservice Take Care en VRC, een winnende combinatie!

Gastouderservice Take Care is opgericht in januari 2008 en gevestigd in Wageningen. Gastouderservice Take Care biedt gastouderopvang aan voor kinderen (0 tot 13 jaar) in een vertrouwde, huiselijke omgeving. Gastouderopvang van Gastouderservice Take Care is kinderopvang in een huiselijke sfeer, waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, rust en een veilige omgeving meer dan belangrijk zijn. Alleen zo kunnen wij uw kind de beste kinderopvang bieden!

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de gestelde eisen, zoals vermeld onder de Wet Kinderopvang. De gastouder en opvanglocatie worden door Gastouderservice Take Care uitvoerig en regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Gastouderservice Take Care biedt kwaliteit, voldoet aan de wettelijk gestelde eisen, maar zet wel nét dat stapje extra.

Landelijk staat Gastouderservice Take Care bekend als hét gastouderbureau met vaste lage bureaukosten, maar ook als het bureau met een klantgerichte benadering.

Voor meer informatie over Gastouderservice Take Care zie onze website, www.gastouderservice-takecare.nl of stuur een email naar klantenservice@gastouderservice-takecare.nl.

 

VRC Veenendaal en Gastouderservice Take Care verzekeren u vandaag in ieder geval van een fantastische voetbaldag.

Wij wensen jullie veel plezier!

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy