Algemeen, Jeugd, Uitgelicht, Voetbalschool

Gastouderservice Take Care maakt plaatje VRC Voetbalschool compleet!

Inmiddels gaan we al bijna weer richting de winterstop, een mooi moment om terug te blikken op het eerste half jaar van de VRC Voetbalschool.

Al jaren wordt de jeugdafdeling van onze mooie vereniging maar groter en groter. Bijna dagelijks staan er wel kids op het veld met maar één doel: plezier hebben met die bal aan de voet. En precies dat is waar iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 uur aan wordt gewerkt op de twee mooie nieuwe kunstgrasvelden. Op het begin van het seizoen werd het duidelijk, een nieuwe opzet van onze Voetbalschool is nodig om dit levendig te houden bij ons steeds grotere jeugdopleiding. Een extra trainingsmoment in de week waarin vooral de technische vaardigheden getraind worden, waarbij goede begeleiding van belang is!

Binnen één week was het zover, de VRC Voetbalschool zat vol! De 60 kinderen zijn verdeeld over 6 verschillende groepen met op iedere groep 2 trainers. De trainingen worden enkel alleen gegeven door selectiespelers en worden gecoördineerd door Robin Segers, ondersteund op de achtergrond door zijn broer Mark. Alle kids hebben een mooi nieuw Quick tenue ontvangen waarbij het nieuwe logo ook mooi opstaat! Om de winterse omstandigheden ook tegen te kunnen gaan heeft een ieder ook een mooi thermoshirt ontvangen, al met al lopen de jongens en meiden er strak bij!

Enkele sfeerbeelden en foto’s zijn onder dit stuk te vinden. Een ieder is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen, vanaf 25 januari zal er weer gestart worden met het 2e gedeelte van de Voetbalschool.

Dit alles kon echter niet geregeld worden zonder een sponsor. Op het begin van het seizoen is er een sponsor gevonden welke goed past bij het beleid van de Voetbalschool; alles doen met een glimlach en met enorm veel enthousiasme.

Namens alle trainers en spelers willen we op deze manier Gastouderservice Take Care van harte bedanken voor het sponsoren van de Voetbalschool. Op de foto hierboven is Jolijn Hendriks namens Gastouderservice Take Care het middelpunt met het nieuwe spandoek, welke sinds kort met veel trots hangt aan de kleedkamers/terras.

Gastouderservice Take Care

Landelijk staat Gastouderservice Take Care bekend als hét gastouderbureau met vaste lage bureaukosten, maar ook als het bureau met een klantgerichte benadering.

Zoals zij zelf vermelden op hun website (https://www.gastouderservice-takecare.nl):

Alles wordt gebracht met een glimlach. Het gaat er om dat onze klanten en gastouders zich goed voelen en goed worden ondersteund en bediend.

Al met al zijn wij erg blij met zo’n sponsor waarbij echte clubmensen een steentje bij dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdopleiding. Zij helpen onze jeugdopleiding, maar kunnen jullie ook helpen met gastouderschap, de contactgegevens staan op hun website vermeld!

Sfeerbeelden en teamfoto’s: