Algemeen, Uitgelicht

Gebroeders van den Berg blijven VRC trouw

0 235

Edwin (28 jaar) en Mitch van den Berg (25 jaar) hebben gisteren ook hun ja woord voor het seizoen 2021-2022 gegeven. 

Links op de foto Edwin en rechts Mitch.

Edwin speelt inmiddels al weer 6 seizoenen achter elkaar bij VRC en plakt er dus nog minimaal een seizoen aan vast. Edwin heeft een groot deel van jeugd bij VRC gespeeld. Na een uitstapje naar GVVV, kwam hij in het seizoen 2015-2016 terug. Hij scoorde als middenvelder tot op heden 11 doelpunten. In de reguliere competitie 10 en in de nacompetitie 1 doelpunt. (bron LiveUitslagen)

Mitch begon 1 seizoen eerder dan Edwin bij VRC1.  Als spits was hij sinds het seizoen 2014-2015 trefzekerder dan zijn broer. Totaal maakte Mitch 46 doelpunten. Competitie 41, nacompetitie 2 en beker 3. (bron LiveUitslagen)

Wij zijn erg blij dat deze twee rasechte VRC-ers voor de club behouden blijven en wensen hen de rest van het seizoen (?) en het komende seizoen veel speelplezier toe.

Om uiteenlopende redenen maken Thomas van de Weerd, Rick van de Steeg, Thijs Vonkeman, Tim de Meijer, Johan Mandemaker en Marc Bos geen deel meer uit van de A-selectie.

  • Thomas doet een stapje terug naar de B-selectie, Rick stopt i.v.m. zijn eigen zaak en Thijs gaat in het buitenland studeren en stopt tijdelijk even met prestatie voetbal bij VRC1
    Thomas succes volgend seizoen bij VRC2. Rick en Johan wij zien jullie hopelijk volgend seizoen ook weer ergens terug op onze velden.
  • Het is nog onbekend wat Tim, Johan en Marc volgend seizoen gaan doen. Wij wensen hen veel succes met hun sportieve keuzes. Dank voor jullie jaren bij VRC.

Stefan Tanis
Technische Commissie 1 en 2

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy