Gebruik natuurgras velden

Off 282

Eerder hebben we  aangegeven dat de natuurgrasvelden tot 22 september 2018 niet gebruikt mogen worden.

Vanwege de aanhoudende droogte, de slechte staat van de natuurgrasvelden en het feit dat het Waterschap het beregeningsverbod heeft verlengd tot 9 oktober a.s. hebben we besloten om de natuurgrasvelden optimaal te ontzien.

Dit houdt in dat we voor de komende periode een beperkt aantal wedstrijden per veld toestaan (zie onderstaand schema), hierdoor proberen we de velden zo optimaal mogelijk te houden voor de rest van het seizoen.

Dit schema kan aangepast worden afhankelijk van de droogte en het al dan niet verruimen van het beregeningsverbod.

Er kan gekozen worden om 1 wedstrijd van 90 minuten (junioren / senioren) in te wisselen voor 4 pupillenwedstrijden.

Sportservice Veenendaal

Bekijk hier het toernooischema 2018