GEEN INDEXERING CONTRIBUTIE WEL VERHOGING I.V.M KUNSTGRASVELDEN

Net als vorig seizoen vindt er het komend seizoen GEEN prijsindexering op de contributie plaats.

Door het lastige corona seizoen, vinden wij het niet gepast om de contributie in het komende seizoen (2021-2022) te indexeren. Als we het wel zouden toepassen dan zou er conform de consumenten prijsindexatie een verhoging van 2,2 % toegepast worden. Voor een seniorenlid zou dat € 5,60 per jaar zijn geweest.

Wel wordt de contributie conform de Algemene Ledenvergadering van 2017 verhoogd vanwege de huur van de twee extra kunstgrasvelden die toen door de Gemeente aangelegd zijn. Dit is de laatste verhoging voor deze velden. De afgelopen 5 jaar is de huur van de velden elk jaar verhoogd en hebben we contributie mee laten stijgen. Wij betalen nu de volledige huur en deze zal buiten de eventuele “normale” huurverhogingen niet meer worden aangepast.

Zoals bekend zijn er plannen voor het bouwen van nieuwe kleedkamers. Of deze financieel haalbaar zijn is nog niet duidelijk. Wij verwachten dat er ergens in oktober mogelijk een definitief plan aan de leden voorgelegd zou kunnen gaan worden. Een voorstel voor verhoging van de contributie voor deze bouw behoort dan wel tot de mogelijkheid.

Hieronder de oude en de nieuwe contributie bedragen.