Geen kleedkamers bij Zuidvogels

Off 309

INGANG tot het terrein van Zuidvogels
In verband met de verbouwing van ons clubgebouw is de hoofdingang van het complex van HSV De Zuidvogels gesloten en is een aparte ingang gemaakt in de hoek van het rechter parkeerterrein. Tevens is daar een fietsen stalling voor fietsen en brommers. De ingang zal met borden worden gemarkeerd.

Beschikbaarheid kleedkamers en douches
Er zijn gedurende de bouw geen kleedkamers en douches beschikbaar. Wel zijn er twee partytenten neergezet zodat men zich daar, indien nodig, snel kan omkleden. Zodra er kleedkamers beschikbaar komen zal daarover gecommuniceerd worden.

Ontvangst en EHBO
Er is een tijdelijke ruimte beschikbaar die dient als kantine en wedstrijdsecretariaat. Daar worden de bezoekende teams, scheidsrechters en assistent scheidsrechters ontvangen. Tevens is daar een EHBO koffer aanwezig.

Bouwplaats
Het is ten strengste verboden de bouwplaats zonder voorafgaande toestemming van de opzichter te betreden. Eventuele schade aan objecten zal op de dader(s) worden verhaald. Tevens kan het bestuur c.q. de vereniging niet in staan voor de veiligheid bij ongeoorloofd bezoek aan de bouwplaats. Er mag NIET over de hekken geklommen worden.

Wij vragen uw begrip voor deze tijdelijke situatie.

Het bestuur van HSV De Zuidvogels

Bekijk hier het toernooischema 2018