Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht

Geen oefenwedstrijden meer op een doordeweekse dag

De competitie- en bekerwedstrijden zijn weer begonnen, waardoor het langs de lijn weer druk is geworden. Er zijn veel mensen die naar de wedstrijden van de jeugd en senioren komen kijken. Na een half jaar stilgelegen te hebben, is dat ook weer erg fijn.

Maar drukte betekent ook dat er meer mensen met elkaar in contact komen. Vooral bij veld 1,  2 en 3 is het soms erg druk en wordt de 1,5 meter afstand niet altijd in acht genomen!!

Nu de corona weer oplaait (gisteren landelijk 914 besmettingen, waarvan 19 in Veenendaal) vragen we iedereen nadrukkelijk en opnieuw om afstand tot elkaar te houden.

Wij vragen je ook om elkaar er op te attenderen als je ziet dat er onvoldoende afstand wordt gehouden. Deze vorm van sociale controle is noodzakelijk om er met elkaar voor te zorgen dat we kunnen blijven voetballen.

Om drukte tijdens de trainingsavonden te voorkomen, is het met ingang van volgende week niet meer mogelijk om doordeweeks een oefenwedstrijd op ons eigen sportpark Spitsbergen of bij een andere vereniging te spelen.

Dat geldt voor alle jeugd en voor alle senioren teams. Dus geen oefenwedstrijden doordeweeks meer voor de mannen, de vrouwen, de jongens en de meiden teams.

Wij vragen je begrip voor deze maatregel. Het is even niet anders.