Geslaagd Corona exit toernooi

Afgelopen zaterdag werd onder fantastisch weer, het Corona exit toernooi. Een 7×7 Mannen toernooi voor O19, de senioren & de 35+

Er was ook een 5×5 individueel mixed Vrouwen toernooi voor de Speelsters van VR 1 en voor de speelsters van de twee 30+ teams.

Bij de Mannen recreatie poule was FC Spierscheur de winnaar, gevolgd door het team Tim van Soest & Co en VRC 35-1

FC Hijniet was bij de prestatie poule de winnaar. In Der Tasche werd daar tweede en Randje Buitenspel werd er derde.

De Vrouwen speelden 6 wedstrijden van 15 minuten en speelden steeds in wisselende samenstellingen. Op basis van een puntensysteem werd er na 6 wedstrijden een individueel klassement opgesteld.

Met 88 punten was Tamara Westerink de winnaar, gevolgd door Madelon van Engelenburg (77 punten) en Nicole van der Linden met 72 punten.

De wedstrijden werden gefloten door scheidsrechters van de Veenendaalse scheidrechters vereniging en door enkele VRC scheidsrechters. Dank daarvoor!

Uit handen van René Pfeiffer voorzitter van de Veensche businessclub ontvingen de winnaars een door de businessclub geschonken beker en een VRC betaalpas om de derde helft van het toernooi te kunnen financieren.

Vandaag ontvingen wij van de Veensche businessclub ook deze zeer fraaie foto’s van deze geslaagde dag. De foto’s zijn gemaakt doorAnnemarie Bakker fotografie

Dank Annemarie voor de foto’s en grote dank aan de sponsor van het toernooi De Veensche Businessclub

Namens de de Corona exit commissie

Ewout van de Wielen, Gerrit Jan van de Weerthof, Leendert van Appeldoorn, Nico van Ginkel en Peter Hasselaar.