Algemeen, Meiden, Uitgelicht

Geslaagd debuut Vrouwen 30+

Na maanden van hard trainen was het afgelopen vrijdag dan eindelijk zo ver. De vrouwen 30+ van VRC speelden hun eerste competitiewedstrijden. En zenuwachtig dat ze waren. Dat was dinsdags tijdens de training al te merken. Er moest zelfs een keeperstrainer worden ingevlogen en er moest extra op positiespel worden getraind. En met resultaat.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Woudenberg. Een team dat al vele jaren met elkaar speelt. Er werd verdienstelijk 0-0 gespeeld. De tweede wedstrijd tegen Candia ging gelijk op, maar helaas ging deze wedstrijd met 0-1 verloren. De laatste wedstrijd tegen de ervaren Valleivogels was een overwinning meer dan verdiend geweest, vele kansen werden gemist en daardoor bleef het bij 0-0. Het vele en harde trainen heeft zijn vruchten afgeworpen en de vrouwen van VRC konden goed meekomen tegen de andere ervaren teams. Complimenten ook aan de trainer Ron.

En het mooiste is het enthousiasme die de vrouwen uitstralen, tijdens de trainingen en de wedstrijden, daar kunnen vele herenteams een voorbeeld aan nemen.

Jasper de Ruiter

Coördinator Meiden- en vrouwenvoetbal