Algemeen, Club van 50, Uitgelicht

Geslaagd event Club van 50 en bekendmaking bestedingsdoel 2022

Woensdag 18 mei was het dan eindelijk zover, het event van de Club van 50. Dit keer waren we te gast bij Skeutje Bij: één van de sponsoren van de Club van 50.

Fanatieke leden bij de pubquiz

Het werd een erg gezellig avond. Nadat iedereen welkom was geheten door Alex Admiraal gingen we gelijk door met de pubquiz. De leden van de Club van 50 deden erg enthousiast mee en waren bij tijd en wijle bloedfanatiek. Dit alles onder de bezielende leiding van de Quizmaster: Barend van Kesteren. Na 5 rondes vragen over de thema’s VRC, Club van 50, Sport en Algemeen werd Henri de Roos als winnaar uitgeroepen. Hij won een jaar lang gratis lidmaatschap van de Club van 50. Als tweede eindigden Theo Diepeveen en Dick Rozenboom, zij gingen naar huis met een, door Skeutje Bij gesponsorde, dinerbon van Skeutje Bij. Derde werd Karin Raterink, zij won een flesje wijn.

Bekendmaking bestedingsdoel 2022

Na de spannende quiz was het tijd voor de bekendmaking van het bestedingsdoel door Bert Schuilenburg. Ieder jaar kunnen leden zelf ideeën aandragen waar we de opbrengsten van de Club van 50 dat jaar aan willen besteden.  Het bestuur van de Club van 50 maakt daar een shortlist van en daar kunnen dan alle Club van 50 leden op stemmen. Dit jaar hadden de leden de keuze uit:

• Automatische deuren bij hoofdingang kantine
  • Winterjassen voor leiders/trainers van de breedtesport-teams (niet selectieteams)
  • Aankleding terras bij hoofdveld (ontwerp + uitvoering)
  • Videoanalyse-systeem

Het was dit jaar erg spannend, want de stemmen gingen redelijk gelijk op. Uiteindelijk hebben de leden van de Club van 50 met 31% van de stemmen gekozen voor de automatische deuren bij de hoofdingang van de kantine. Het bestuur van de Club van 50 gaat hiermee aan de slag om dit plan tot uitvoer te brengen.

Na de bekendmaking van het bestedingsdoel bleef het nog gezellig tot in de late uurtjes. Dank aan Skeutje Bij voor hun gastvrijheid en dank aan alle leden voor de gezelligheid!

Wil je ook lid worden van de leukste club binnen VRC? Zodat je én bijdraagt aan mooie bestedingsdoelen voor VRC én nog eens 10% korting krijgt bij diverse winkels en restaurants in Veenendaal en omstreken? Neem dan hier een kijkje of  word direct lid door je hier in te schrijven!