Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Goudhaantje bezorgt VRC de volle buit

Met een treffer in de laatste minuut heeft Mitch van den Berg ervoor gezorgd dat VRC nog altijd ongeslagen is. Op eigen veld werd FC Horst verslagen en hierdoor hebben de Veenendalers negen punten uit drie wedstrijden.

Bron Veenendaalse krant / Jeroen van der Veer; foto’s VRC

,,Ik had mij al neergelegd bij een punt”, sprak trainer Jan Gaasbeek na afloop van de 1-0 overwinning. ,,Wij hadden het echt moeilijk tegen deze fysiek sterke tegenstander.”

In een gelijkopgaande eerste helft kregen beide ploegen mogelijkheden, maar doelpunten waren er niet te bewonderen. Een schot van Robin Segers tegen de onderkant van de lat gaf VRC in de tweede helft het geloof in een resultaat en hierdoor begon de thuisploeg iets beter te voetballen.

Beide ploegen speelden voor de winst en dat zorgde ervoor dat er een open wedstrijd kwam. En tja, dan heeft VRC de beschikking over Van den Berg. De aanvaller was de hele wedstrijd vrij anoniem, maar bezorgde de thuisploeg wel de overwinning. ,,Ik twijfelde nog of ik hem moest wisselen. Gelukkig heb ik dat niet gedaan”, aldus de winnende coach.