Gratis naar de voorstelling: Dat schiet lekker op zo!

Woensdag 23 november wordt de voorstelling “Dat schiet lekker op zo” gespeeld in Theater De Lampegiet. De theatervoorstelling gaat over de positieve benadering tijdens de sport. Het is een voorstelling voor ouders, trainers / coaches en bestuurs- en commissieleden bij alle sportclubs in de gemeente Veenendaal.

Normaal is de toegang € 15,00, maar dankzij de gemeente Veenendaal en Sportservice Veenendaal bezoek je de voorstelling gratis. Je moet je wel van tevoren aanmelden, dat kan hier: https://positiefcoachen.nl/voorstellingen/veenendaal/

Het verhaal

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan?

Maarten wil natuurlijk graag dat zijn zoon Sander goed presteert in de sport en rond school. Daarom doet hij zijn uiterste best om hem zo goed mogelijk te begeleiden. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn… En Sander werkt nou niet echt goed mee.

Tot overmaat van ramp overweegt zijn zoon, die ook in het team zit dat hij coacht, te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…