Grote club actie (vervolg)

Off 123

Hoi allemaal, ik hoop dat jullie al veel loten verkocht hebben, om jullie nogmaals te stimuleren kan een ieder die 20 loten of meer heeft verkocht een voucher krijgen van ons.

Zie onderaan op deze pagina de uitleg.

Inmiddels staat er een grote doos om je boekje in te leveren in het wedstrijdsecretariaat

Maar je kunt gerust de hele maand nog verkopen, pas eind oktober hoef je je boekje in te leveren, maw nog tijd genoeg om 20 loten te verkopen.

Ook hebben we nog superloten over voor 150 euro kan je deze kopen met je hele elftal of voor je personeel. Interesse zie mails onderaan om deze aan te vragen.

Steun je club en verkoop loten!

Vraag je trainer, leider of coördinator
Je ontvangt een voucher als je 20 of meer loten hebt verkocht. Vraag de voucher aan jouw trainer of leider.

* Bij Bobbejaanland, Optisport en Avontura: 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Body Worlds 50% korting.

Spelregels
Bekijk hier de spelregels van de 20-loten-actie.

@ trainers/leiders een voucher kan aangevraagd worden door een mail te sturen naar

Sponsorcommissie@vv-vrc.nl of voorzitter-jc@vv-vrc.nl, je krijgt hem dan digitaal doorgestuurd

Bekijk hier het toernooischema 2018