Grote clubactie Corona Proof

Ook dit jaar gaan we weer meedoen aan de Grote Clubactie. In deze tijd waar wij minder inkomsten hebben is het o zo belangrijk voor VRC om extra geld binnen te halen. De Grote Clubactie is daarvoor uitstekend geschikt en JIJ kan helpen!!

Van ieder verkocht lot komt 80% naar de vereniging toe, de andere 20% is onder andere het prijzengeld (hoofdprijs 100.000 euro!).

Je mag vanaf 19 september de loten gaan verkopen( eerder mag niet en werkt de code ook niet) , je krijgt een boekje van je leider of trainer om dit te gaan doen.

Wat is er anders dit jaar?

Uiteraard kun je nog steeds met de pen het boekje invullen, maar dit jaar krijg je bij het boekje een papiertje met een QR Code erop en jouw naam. Als iemand die QR code scant met zijn telefoon (dit kan heel simpel door de camera van je telefoon erop te richten) dan opent zich de speciale website gekoppeld aan jouw naam. Daar kan degene dan de loten kopen, door zijn/haar gegevens in te vullen.

De boekjes kun je op 3 en 17 oktober in de kantine inleveren. Daar zull je Berthy zien zitten achter een tafel. Iedereen die een boekje inlevert krijgt een zakje snoep en degene die het meest verkopen krijgen zelfs een prijs. We hebben 20 prijzen beschikbaa.

Belangrijk is natuurlijk om meteen op 19 september van start te gaan, want dan ben je de eerste namelijk!!

Maar je kunt ook je persoonlijke CR code link via WhatsApp of facebook versturen naar je familie, vrienden en kennissen. Hieronder tref je een tekst aan die je zou kunnen gebruiken daarvoor

Hiermee kun je ook Tante xxx in Groningen makkelijk bereiken om loten te kopen

Hoe stuur ik mijn inlog code voor grote clubactie door via whattsapp of mail naar een bekende?

Alle jeugdleden onder de 15 jaar krijgen een boekje met loeten en daarbij een QR code papiertje met zijn/haar naam erop.

Als je die scant kom je in Safari of internet Explorer terecht waar de website wordt geopend die op jouw naam staat!

Als je dan in de balk erboven (browser link) de link kopieer en die plakt in je mail of WhatsApp, dan komt degene die hem aantikt gelijk in jouw persoonlijke pagina terecht en kan dan loten gaan kopen.

Voorbeelden
Start actie via WhatsApp

Hoi [naam ontvanger],
De Grote Clubactie is weer van start gegaan! Voor mijn club vv-VRC verkoop ik loten. Wil je een lot kopen voor € 3,- per stuk en zo mijn club steunen? Je maakt dan kans op €100.000,-! Via deze link [link persoonlijke QR code] kun je loten kopen. (ik kan ook een prijs winnen als ik de meeste loten verkoop)
Alvast bedankt!

Start actie via Facebook

Ik verkoop loten voor de Grote Clubactie! Met mijn club vv-VRC Wil jij ons daarbij helpen? Koop dan een lot van mij! (ik kan ook een prijs winnen als ik de meeste loten verkoop)
Een lot kost € 3,- per stuk en je maakt kans op € 100.000,-! Klik [link persoonlijke QR code clubpagina] om loten te kopen! Alvast bedankt!

Tijdens de actie via Whatsapp of Facebook

Heb jij al een lot van mij gekocht? Voor mijn club vv-VRC verkoop ik loten. Wil je vv-VRC ook steunen en een lot kopen? Ze kosten maar € 3,- per stuk! 80% daarvan gaat naar onze club. Klik op [link persoonlijke QR code clubpagina] om loten te kopen! Alvast bedankt!