Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Grote Clubactie levert ruim 4600 euro op

Grote Clubactie ook dit jaar weer een succes

De Grote Clubactie was weer een succes dit jaar. Er is ruim 4600 euro opgehaald voor VRC. Dank aan iedereen die hier aan heeft bijgedragen!

Heb je loten gekocht en wil je weten of je iets gewonnen hebt? Kopers van loten kunnen via de lotchecker hun lotnummer(s) checken.

Winnaars

Zoals beloofd hebben we voor de Top 10-verkopers een prijs beschikbaar.  Zie hieronder welke jeugdleden de meeste loten hebben verkocht. Deze topverkopers kunnen hun prijs ophalen op donderdag 16 december van 19:30 tot 20:15 uur in de kantine van VRC.

Ook het elftal met het grootste aantal verkochte loten krijgt een leuke prijs: een patat-tegoedbon. De G1 heeft als elftal de meeste loten verkocht dit jaar! De leider van dit elftal kan hiervoor contact opnemen met Barend van Kesteren.

Gefeliciteerd allemaal!