Hagelslag-mix

Zomaar een zaterdag in maart op veld 3 bij VRC. Een 6 tegen 6 mixtoernooi waar alles in zit wat je maar wensen kan: internationale bezetting, een gezonde mix van sterspelers tussen de 13 en 15, nieuw keeperstalent en topscheidsrechters. Daarnaast nog felle zon afgewisseld met zware slagen hagel en flinke rukwinden. Ondertussen besluiten pionnen en zelfs complete goals om zelf aan de wandel te gaan. Ook vluchtende tieners richting dugouts om daar samengepakt te schuilen kwam voor, waarbij de 1,5 meter net niet in acht werd genomen.

In drie wedstrijden was er regelmatig goed combinatievoetbal te zien. Mooi dat spelers die normaal niet samen voetballen elkaar meteen feilloos weten te vinden. Bij vrijwel alle uitslagen was er maar 1 doelpunt verschil, wat wel aangeeft dat men aan elkaar gewaagd was.  Goals met een omhaal, vanaf 30 meter over de keeper en strak in de hoeken verwenden de vele toeschouwers. De spion uit Utreg kreeg het warm van het schrijven maar hield het gewoonweg niet bij. Uiteindelijk ging de winst met 4-3 naar Atletico in de alles beslissende pot tegen Chelsea.

Bij gebrek aan tegenstanders van buiten VRC houden we elkaar al maanden goed bezig. Fijn dat dit met z’n allen lukt en leuk blijft, echt een club om trots op te zijn. En binnenkort gaat de zon weer letterlijk en figuurlijk schijnen en mogen we weer voor het echie……come on boyz !