Algemeen, Meiden, Uitgelicht

Hager Afbouw Sponsort MO11-1

Jeroen Hager van Hager Afbouw heeft nieuwe tenues gesponsord voor de meiden MO11-1. De meiden waren hier erg blij mee !

Op 16 februari j.l. werd dit vastgelegd tijdens een fotosessie vooraf gaande aan de wedstrijd tegen DOVO MO11-1. De wedstrijd tegen DOVO leverde tevens een gelijk spel op, wat een mooi resultaat is.

Mocht u een vakman nodig hebben voor uw verbouwing dan kunt u zeker terecht bij Jeroen. De onderstaande reviews zijn de kenmerken voor Jeroen :

• Perfectionistische vakman, luistert en zoekt naar oplossingen en gaat pas weg als alles naar wens is.
  • Werk netjes en is prettig in de omgang.
  • Vakman op en top.

Dus als u een klus heeft en u zoekt een vakman, dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. De contactgegevens zijn :

Hager Afbouw

Jeroen Hager

Tel : 06-28333012

Namens de sponsorcommissie bedanken we Jeroen nogmaals voor de mooie tenues voor de meiden MO11-1.