Hallo VRC

Off 634
Wat fijn dat jullie er zijn.
Nee zonder grappen haha.
Als jullie mij gevraagd hadden of dit seizoen een Team voor mensen met een aandoening hebben (beperking is zo rot woord) had ik wel gezegd JA maar met zoveel mensen dat ook weer niet!! Uit mij hoofd zo 18 mensen en dat na anderhalf jaar. Voor de mensen die mij nog niet kennen maar dat kan ik mij haast niet voorstellen al is het niet van naam maar van gezicht.
Mij naam is Ruben Bargeman en heb vorig jaar januari aan Gerrit Jan gevraagd of er mogelijk was om een G-Team op te richten omdat ik vind dat iedereen moet sporten ongeacht wie het is enzo. zo is de bal gaan rollen en stond TC en mij vader in april bij mij van joh alles kwa ruimte goed nu nog de rest en zo geschied zo gedaan.Seizoen in gegaan met zo 12 man 3 trainers Ries,Jeroen,Roy stagiair Arne en Albert en Bram.
Dat ik al gelijk zoveel mooie en waardevolle reacties kreeg dat we als club zo team kregen krijg ik nog steeds kippenvel van want het is niet gebruikelijk dat een sportclub zoiets heeft. Nou ja met die reacties gaan wij het seizoen in en lekker een uurtje trainen en vooral leren op wat voor vlak dan ook.
Na een paar weken kreeg ik ook al reacties ja ben jij niet te goed en uiteindelijk niet soms is het frustrerend als iets niet wil zoals je wilt en ben je boos maar als ik die gasten zie voetballen gaan ze daar in vooruit en heel erg op persoonlijk vlak als ik zie hoeveel we elkaar helpen dat gaat zover dat we elkaars veters strikken.Dat maakt deze groep ook zo wij kunnen boos zijn maar tevens ook elkaar beperkingen accepteren.
Misschien een hele rare overgang van onderwerp maar zo ben ik ook en we hebben heel weinig wedstrijden gespeeld omdat we geen competitie hebben gespeeld(helaas want veel mensen zouden komen kijken als ze tijd hadden). Wij hadden al indoortoernooi gehad in Zwolle waar we het super deden met 2 teams in beide poules 2 en natuurlijk zo trots als een pauw dat we als beide teams dit hadden gehaald, maar zo 2 maanden later hadden we een toernooi in Kampen in de zaal(Zwolle was soort kunstgras) weer 2 teams en dit keer in de zelfde poule.
Mij team begon was best wel een goeie wedstrijd ondanks gelijkspel maar als je de kansen niet afmaakt ja dan krijg je stank voor dank. nou zo wisselde wij elkaar af beide teams en kwamen elkaar ook tegen in de poule waar mij team aan het langste eind trok. ondertussen waren we naar de ander zaal gegaan omdat we op de dag zelf 3 poules hadden en moesten we nog 3 wedstrijden uiteindelijk kwamen wij in de finale met beide teams en gingen we met de 1ste en 2de prijs vandoor en nu komt ik bij mij punt en het is voor mij nog steeds onwerkelijk het hele terras zat vol want was lekker weer en ik kwam met de bekers het terras of er meer mee liepen weet ik even niet meer maar iedereen op het terras ging klappen juichen en ik weet van mij zelf ik heb altijd wel een antwoord of opmerking maar ik wist op dat moment niet even hoe ik moest reageren hierop en als je paar weken later ook een oefenwedstrijd tegen wedeo hebt en daar ook weer veel supporters zijn en  dat we ook een tegen de meiden van 017 en 019 gespeeld hebben (trouwens daar super bedankt nog dames) weet ik ook weer wat voor club is echt een familie club waar iedereen er echt mag zijn zoals hij of zij is en dat maakt mij ook een echte racer (oorspronkelijk kom ik vanuit oudsher er vandaan)!!
Bij Deze Wil ik ook iedereen bedanken die bij de wedstrijden waren bij de toernooien in kampen,Zwolle en soest wil ik de scheidstrechter van de wedstrijd  tegen wedeo nogmaals bedanken en ook de meiden van 017 en 19 De sponsoren die alle kleding mogelijk maakte voor ons.
Maar mij grootste dank gaat uit naar de trainers die elke week een super leuke training hebben gemaakt naar Bram en Albert voor alle regel werk en waar ze moesten in springen en Spelers zonder jullie hadden we die ook niet kunnen waarmaken om zo team binnen deze fantastisch club!!
Tot volgend Seizoen Allemaal en altijd welkom bij de trainingen maar zeker ook bij de wedstrijden want we gaan eindelijk competitie spelen en Geniet van jullie vakantie!!
Groeten El Capitano

Bekijk hier het toernooischema 2018