Algemeen, Jeugd, Sponsors, Uitgelicht

Happy Nurse Thuiszorg sponsort trainingspakken voor JO12-1

0 201

Zaterdag 2 november j.l. kregen de spelers van de JO12-1 nieuwe trainingspakken uitgedeeld door Tineke de Wit van Happy Nurse Thuiszorg.

De spelers en ook de staf waren hier erg blij mee.

Na de fotosessie moest er nog een wedstrijd gespeeld worden tegen KVVA uit Soest en deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel. De jongens hebben de punten nog wel hard nodig, maar aan de uitstraling ligt het in ieder geval niet. Mathijs ook nog bedankt voor het regelen!

 

HappyNurse Thuiszorg:

HappyNurse vindt dat zorg beter kàn en móet. Wij geloven in de kracht van onze verpleegkundigen. Een Happy Nurse betekent een Happy Patiënt.
Wij werken met ondernemende zelfstandige teams in heel Nederland. Heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen of tijdelijk verzorgd te worden? HappyNurse biedt deskundige thuiszorg op maat: persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, dementiezorg en palliatieve zorg. Onze wijkteams werken kleinschalig en persoonlijk, zodat u als cliënt steeds vertrouwde gezichten ziet. Met de verschillende thuiszorgdiensten bent u verzekerd van deskundige zorg die bij u past. Wilt u meer weten over Happy Nurse, dan kunt u contact opnemen met Tineke de Wit – Thuiszorgondernemer

Tel: 06 – 407 91 348 (24/7 bereikbaar) ,wijkteam.lunteren@happynurse.nl

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy