Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Hattrick voor VRC JO10-1

Na een moeilijk seizoenstart is VRC onder 10-1 bezig met een mooie zege reeks.

Zaterdag werd er met 6-5 gewonnen na een spannende wedstrijd tegen PVCV uit Vleuten.

Na een 0-2 achterstand en een matige start vochten we ons langszij. Halverwege de wedstrijd stonden we met 4-3 voor.

De wedstrijd ging gelijk op en er volgde van beide kanten mooie aanvallen en diverse kansen.

Tegen het einde van de wedstrijd nam VRC de wedstrijd over door beter spel te tonen. En met een prachtig goal leek de genade klap te zijn gegeven en was de stand 6-4.

Maar met nog 4 minuten te spelen kwam PVCV toch nog terug naar 6-5. Spanning al om! De jongens hielden knap stand er werd geen kans weggeven.

De Hattrick is een feit en de 3e wedstrijd op rij werd gewonnen… Proficiat mannen!!

VRC JO10-1 onder leiding van Ben van de Pavert, Peter Anbeek en Bas van de Pol kunnen met trots terugkijken op de afgelopen weken. Waar er goed en hard is getraind.

Als we op deze voet doorgaan, met lekker te blijven trainen en deze positieve inzet, volgen er nog vele mooie overwinningen.

Tevens wil het team nogmaals hun sponsoren bedanken.

• Trainingspakken zijn gesponsord door Docomar.
  • Tassen en extra sweater zijn gesponsord door De Veer Consultancy.
  • Shirt sponsor is door Gastouderservice Take care gesponsord.
  • Winterjasjes door Ben van de Pavert.

Aankomende zaterdag 6 april spelen de jongens wederom thuis om 9:30 uur tegen Delta Sport JO10-1.