Heb je al gereserveerd voor de kantine/terras?

Het is bijna zover dat we weer open mogen. Op donderdag 2 juli gaan we om 20:00 uur weer open. Zie het bericht op onze site van 20 juni en de mail die we naar je verzonden hebben op 21 juni.

Reservering is vanuit de overheid verplicht. Er zijn al veel leden die gereserveerd hebben.

Wij kunnen vanwege de 1,5 afstand maximaal 100 personen in onze accommodatie (kantine en terras samen) toelaten.

Reserveer dus op tijd. Als je niet gereserveerd hebt, moeten we je helaas weigeren.

Let op:  Vol=Vol

Reserveer niet en kom niet naar VRC als je

• één of meerdere van onderstaande  klachten in de afgelopen 24 uur heb gehad;

• op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten hebt;
  • het nieuwe coronavirus hebt gehad en dit de afgelopen 7 dagen in een lab is vastgesteld;
  • een huisgenoot /gezinslid hebt die het nieuwe coronavirus heeft en als je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar hebt gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • in quarantaine bent  omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Indien één van bovenstaande situaties op jou van toepassing is, reserveer dan niet en kom niet naar VRC

Alleen als geen van bovenstaande situaties op jou van toepassing is, kun je hier reserveren.

Lees het protocol s.v.p. eerst even door voordat je gaat reserveren.

Bij de reservering vragen we je om je naam, je telefoonnummer en je mailadres. Deze gegevens zijn verplicht, worden in het reserveringssysteem opgeslagen en vallen onder de Privacyverklaring van VRC.

Bericht op onze site van 20 juni

VRC kantine waarschijnlijk donderdag 2 juli weer open