Jeugd, Meiden, Uitgelicht

Heb je je al opgegeven?

Voor de welkom terug dag (28 augustus) hebben zich al meer dan 350 leden/vrijwilligers zich opgegeven. Dat is ongeveer 30% van het aantal leden/vrijwilligers.

Gezien de vakantietijd begrijpen we dat nog niet iedereen in de gelegenheid is geweest om zich op te geven. We zien dat vooral bij de Bovenbouw (O14-O19) er nog maar weinig opgegeven hebben.

Heb je je nog niet opgegeven? Dan is dat nu nog geen probleem, want je kunt je nog tot 23 augustus opgeven!

Om de organisatie voor die dag goed te kunnen voorbereiden, is het noodzakelijk dat wij weten wie er komen.

• Voor de jeugd i.v.m. het huren van alle  attracties.
  • Voor de senioren omdat we van te voren met diverse leveranciers het aantal Food & Drinks moeten gaan bepalen.

Als je als senioren lid te laat of je helemaal niet opgegeven heb, dan ben je uiteraard van harte welkom maar ontvang je GEEN bonnen voor (gratis) Food & Drinks.

Programma “Welkom Terug Dag”