Hennie van den Broek gehuldigd als vrijwilliger 2020

Hennie is vandaag in aanwezigheid van zijn vrouw Sylvia gehuldigd als vrijwilliger 2020. Juist in deze tijd vinden wij het belangrijk om onze waardering uit te spreken in al onze vrijwilligers. Geweldig dat iedereen zich zo inzet voor onze mooie club. Hennie is één van deze van vrijwilligers en heeft zich in 2020 op een bijzondere manier ingezet voor onze vereniging.

Elk jaar huldigen wij op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsborrel een vrijwilliger. Helaas deze keer niet in een volle kantine maar op de vrijdagmorgen met slechts een paar andere mensen van de onderhoudsploeg.

Hennie is betrokken bij de onderhoudsploeg en is bijna elke dag om ongeveer 8 uur bij VRC om buiten of binnen allerlei werkzaamheden te verrichten. Vanaf maart heeft hij eigenlijk onafgebroken, met de 1.5 meter in zijn achterhoofd, deze werkzaamheden uitgevoerd. Ook al is de kantine vorige jaar de helft van de tijd gesloten, het onderhoud gaat ook in de de corona periode gewoon door.

Daarnaast stond hij op de donderdagavond toen de kantine open mocht zijn, achter de bar en was hij namens het bestuur vertegenwoordiger van VRC bij de uit- en thuiswedstrijden van VRC1

Kortom deze titel – vrijwilliger 2020 – is meer dan verdiend.

Hennie, namens het bestuur dank wat je allemaal voor de club doet.

Gerrit Jan van de Weerthof
Voorzitter VRC