Hoe verliep de toeschouwers loze zaterdag?

Zaterdag was het zover, thuis voetballen en meer supporters (max 5 chauffeurs) van de tegenstander dan van VRC

Vanaf 8 uur stonden de vrijwilliger (s) klaar voor controle.

• Speel je uit of thuis —> uit, dan op parkeerplaats wachten? Leider of trainer van VRC pakken eventuele de benodigde materialen en spelers wachten op de parkeerplaats.
  • Wat is je functie om op het sportpark te komen?
    —> chauffeur van het bezoekende team. Ok, van harte welkom op ons sportpark.
  • —> chauffeur van een team dat uit team uit Veenendaal komt —> Om niet te veel toeschouwers langs de lijn te krijgen heb je helaas vandaag geen toegang tot ons sportpark
    —> chauffeur van VRC JO …. , wij spelen uit.  Je hebt dan vandaag helaas geen toegang tot het sportpark. Wil je dan net als de spelers op de parkeerplaats verzamelen?
    —> mijn zoon of dochter is lid van VRC en speelt zo meteen thuis. Je hebt dan vandaag helaas geen toegang tot het sportpark.
  • Ik ben geblesseerd —-> je bent van harte welkom bij de wedstrijd van je team. Ga gelijk na de wedstrijd naar huis a.u.b. Je mag niet bij een andere wedstrijd blijven kijk

Dat waren de meest voorkomende vragen en antwoorden.

Ja het was koud en nee je kon niet opwarmen in de kantine of een bak koffie krijgen, helaas

In de ochtend kwam de handhaving controleren en gaf ons complimenten hoe we het aanpakten.

Ging alles perfect zaterdag? Nee, niet alles maar 99% wel.

• We zagen nog ouders, die vanuit de fietsenstalling stonden te kijken.  Doe dit s.v.p. niet ouders. Ook dat is niet toegestaan.
  • Bij het eerste elftal is een man gespot die op veld 3 naar de wedstrijd op veld 1  stond te kijken. Ook daarvan ook daarvan zeggen we doe het niet aub!

Vanuit het bestuur willen we jullie allemaal bedanken voor de manier waarop jullie je aan de regels houden. Hou dit vol zodat we hopelijk weer snel mogen kijken en de kantine weer open kan/

Trots op VRC en haar ouders !!