Huldiging jubilarissen en de vrijwilliger(s) van het jaar 2019

Gisteren werden er tijdens de gezellige nieuwjaarsborrel onder een hapje en een drankje, 9 jubilarissen en twee vrijwilligers van het jaar door het bestuur gehuldigd.

Vrijwilliger van het jaar

Door diverse leden zijn eind vorige jaar een aantal leden voorgedragen voor de titel Vrijwilliger van het jaar 2019.

Het bestuur heeft vervolgens besloten twee daarvan te in aanmerking te laten komen voor deze titel.

Beiden hebben het afgelopen jaar iets toegevoegd aan onze club. De één heeft de meiden/vrouwen afdeling nieuw leven in geblazen en de ander heeft het G voetbal opgezet. En dan hebben we het natuurlijk over Jasper de Ruiter en Bram Bargeman.

Jasper heeft in 2018 de meiden/vrouwen afdeling onder zijn hoede genomen en heeft de afdeling in 2019 als een volwaardige afdeling van VRC neergezet. De afdeling leeft weer en bloeit als nooit te voren. Dit seizoen hebben we 5 meiden teams, 1 vrouwen team en zelfs 2 30+ teams

Ruben de zoon van Bram nam het initiatief door aan VRC te vragen of er geen G-team kon komen. Bram is in 2018 door het bestuur gevraagd om te onderzoeken of dat mogelijk is en wat er voor nodig is. Veel tijd had hij er niet voor nodig, om een positief advies te geven. Spelers waren door hem al benaderd, diverse subsidie mogelijkheden onderzocht en niet onbelangrijk binnen VRC had hij  draagvlak gecreëerd. In 2018 is hij met 1 G-team begonnen heeft hij in 2019, samen met de andere betrokkenen binnen het G-team,  het weten uit te breiden en zijn er nu teams actief.

Twee vrijwilligers die de titel van “vrijwilliger van het jaar 2019” meer dan verdiend hebben. Zij staan symbool voor de meer dan twee honderd vrijwilligers die we hebben en die we enorm waarderen voor hun in inzet voor onze prachtige club.

Jasper en Bram van harte gefeliciteerd met deze bijzondere titel. Het is jullie van harte gegund.

Jubilarissen

Er werden 3 leden gehuldigd voor hun 25 jarig lidmaatschap.  Wim Helderman, Ronald Versteeg en Dennis Koorn ontvingen onder luid applaus een 25 jarig jubileumspeld. Helaas ontbrak door zeer verdrietige familie omstandigheden Maarten van Holland. Ook hij is 25 jaar lid. Wij zullen Maarten op een ander moment huldigen.

Job Stuivenberg, André Wildeman, Henk Schuilenburg en Dennis Koorn ontvingen een jubileumspeld voor hun 40 jarig lidmaatschap en 60 jaar lid waren Dick van den Broek en Hennie van de Dikkenberg.

Namens alle leden van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal.

Foto’s van de huldigingen