Huldiging jubilarissen en vrijwilligers van het jaar

Afgelopen zaterdag zijn tijdens de Nieuwsjaarsborrel de jubilarissen gehuldigd. Inmiddels 25 jaar VRC-lid zijn: Albert Raterink, André van den Bos, Bastiaan van Oeveren, Berry van Veenendaal, Kevin Zaaijer en Leendert van Appeldoorn. Anton Huibers en Michael Koorn zijn inmiddels al 40 jaar lid en Barend van Kesteren en Bert van de Lustgraaf 50 jaar. Bep Rebergen heeft helemaal een prachtig jubileum, hij is inmiddels al 60 jaar lid van VRC!

Ook werden de vrijwilligers van het jaar gehuldigd. Dit jaar zijn er twee vrijwilligers gekozen: Carola van Beek – Vink en Barbara van Doorn – Elgersma. Deze dames hebben ervoor gezorgd dat elk team inmiddels voorzien is van nieuwe Nike-tenues. Zonder hun tomeloze inzet was dit niet gelukt en daarom zijn zij verkozen tot vrijwilligers van het jaar!

Naast deze huldigingen was de nieuwjaarsborrel weer een gezellig samenzijn in de kantine. Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek van DJ Rogier hebben we het nieuwe jaar goed ingeluid. Op naar een mooi 2023!