Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Hulp gezocht voor fietsverlichting actie

Je hebt ongetwijfeld de berichtgeving op onze sociale media gelezen over de fietsverlichtingscampagne die volgende week door VRC gehouden wordt. Mocht je het toch gemist hebben, lees dan even het bericht onderaan deze pagina.

Wij zoeken voor deze actie nog enkele vrijwilligers die op de dinsdag, woensdag of donderdag mee willen helpen bij deze controle.  Voor de maandag hebben we al voldoende mensen.

Wie van onze leden, ouders, leiders en trainers wil ons helpen. Ook als u geen lid, ouder, leider of trainer bent maar gewoon iemand die de jeugd een warm hart toedraagt bent u van harte welkom om te helpen!!

Stuur dan even een kort mailtje naar voorzitter@vv-vrc.nl

Of neem even telefonisch contact op met onze voorzitter Gerrit Jan van de Weerthof 06-25053617

Fietsverlichting campagne “IK VAL OP” voor de jeugd van VRC