“Ik heb in één jaar 65 euro korting gekregen met de Club van 50 pas!”

De Club van 50, je kent het vast wel! Als je lid wordt van de Club van 50, krijg je korting bij verschillende winkels, bedrijven en restaurants in Veenendaal en omgeving. Het lidmaatschap kost je 50 euro per jaar. Maar die 50 euro heb je eigenlijk zo terugverdiend. Lees hieronder het verhaal van één van onze leden:

“Eerlijk gezegd werd ik direct enthousiast van de Club van 50, ik ben misschien wel een uitzondering, maar ik kijk echt of ik kan kopen bij een sponsor. Uiteraard vanwege clubliefde, maar zeker ook omdat ik 10% korting kan krijgen.

Pas vroeg iemand aan mij: “waar gebruik jij je pas eigenlijk allemaal”?

Dus ik ben eens nagegaan waar ik de pas gebruikt heb afgelopen jaar:

•  September: Twee broeken en een trui: 250 euro
  • Oktober: Uit eten met mijn gezin (4 personen): 130 euro
  • November: Verjaardag van mijn vrouw: taart gekocht: 40 euro
  • December: We geven altijd chocoladeletters aan de familie van Z&Z: 30 euro
  • December: Voor de feestdagen extra uitgepakt met een fles heerlijke rode wijn 10 euro

En toen…. Corona, niet meer uit eten (wel nog een keer laten brengen, maar vergeten mijn pas te laten zien toen)

• April: Zoals velen in deze tijd, de tuin onder handen genomen: 95 euro
  • Juni: Gelukkig mocht ik nog een keer uit eten met mijn vrouw: 70 euro
  • Augustus: Het was superlekker weer, we hebben toen vaak een ijsje gekocht: 30 euro

M.a.w. zelfs in Corona-omstandigheden heb ik voor 655 euro besteed bij sponsoren van de Club van 50 en dus 65,50 euro korting gekregen, terwijl ik maar 50 euro aan lidmaatschap betaal!

In de komende maanden wil ik nog nieuwe skikleding gaan kopen, mijn auto gaan wassen, een kaasplankje bestellen, bij huis en hypotheek langs voor mijn verzekeringen en afsluiten met een gezellig avondje in The Maxx.

Ik geloof werkelijk dat als iemand die lid is van de Club van 50, slim inkoopt hij/zij het geld er meer dan uithaalt ieder jaar, kijk naar mij: ik denk namelijk dat ik niet overdreven veel uit eten ga of dingen koop.”

En naast deze korting organiseren we ook nog een leuke uitjes voor onze leden en kunnen we met de opbrengsten het lidmaatschap mooie dingen realiseren voor VRC. Bijvoorbeeld: het opknappen van de kantine, de tribune en de terrassen! Maar ook het Panna-veldje is mede mogelijk gemaakt door de Club van 50.

Ben je enthousiast geworden na bovenstaand verhaal? Hier kan je meer info vinden en hier kan je je direct aanmelden als lid!