Algemeen, Sponsors, Uitgelicht

Invictus online marketing, lid van de Veensche Businessclub, in de spotlight

0 98

Invictus Online Marketing  is verhuisd naar de Vendelier 7 in Veenendaal

Helaas hebben we het nog niet officieel kunnen vieren met een hapje en een drankje, maar sinds eind maart zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie op de Vendelier 7 in Veenendaal. Voor ons een hele mooie stap met nieuwe kansen en mogelijkheden. En wat zijn wij trots. Bovendien hebben we al veel mooie boeketten en felicitaties mogen ontvangen. Dank daarvoor! 

Oktober 2019
Het begon bij ons in oktober vorig jaar te spelen. Toen zijn we in gesprek gegaan met Huis & Hypotheek – natuurlijk de bekende hoofdsponsor van VRC – en Credion. Zij hebben ons goed geholpen en ondersteund in de voorbereiding bij de aankoop van ons nieuwe kantoor. En net voor de kerstvakantie was er goed nieuws. De rest is geschiedenis, want inmiddels zijn we helemaal gesetteld.

Maar hoe ziet het er nu eigenlijk uit bij ons?

Als je bij ons binnenkomt, zie je direct groot het logo van Invictus Online Marketing op de wand. Aan elk detail is gedacht. Je moet het in het echt zien. Bovendien kun je heerlijk zitten in één van de relaxstoelen en genieten van de huiselijke sfeer met sierplanten. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt op onze kantoorplekken op de begane grond. Ga je mee naar boven? Daar vind je onze nieuwe trainingsruimte, die ook geschikt is voor besprekingen. Het kan niet anders dan dat je geïnspireerd raakt door deze ruimte; je ziet een mooie wandbekleding van sporticoon Michael Jordan met één van zijn bekendste quotes: “Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen.” 

Natuurlijk hebben we ook een kantine met een erg gezellige après ski-bar. Helaas hebben we deze nog niet veel kunnen gebruiken i.v.m. de huidige corona-omstandigheden. Echter, zodra het kan, nodigen we je graag uit aan onze bar! 

 

Meedenken en sparren op elk moment

Creatief denken, met nieuwe ideeën komen, inspelen op de mogelijkheden. Het is voor de ene ondernemer makkelijker dan de ander. Zeker op dit moment. Echter, denk niet alleen aan de korte termijn, maar ook aan de lange termijn.

Heb je hulp nodig om een nieuw product of dienst te promoten via adverteren in Google of social media? Wil je juist nu werken aan je website om beter vindbaar te worden in de zoekmachines en meer conversies uit je website te halen? Heb je een nieuw project bedacht en is daar een nieuwe site voor nodig? Laat het ons weten! Een videomeeting of op kantoor op 1,5 meter sparren; het is allemaal mogelijk en natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy