Algemeen, Sponsors, Uitgelicht

JO 13-3 gesponsord door Centric

Dankzij Centric Software Solutions  hebben de spelers van JO 13-3  afgelopen week nieuwe trainingspakken gekregen om lekker warm aan de wedstrijden en trainingen te kunnen beginnen. Dat de pakken goed in de smaak vallen bleek wel…… Voor het cruciale fotomoment lag er al een trainingspak in de wasmand! Geel tussen de blauwe pakken staat ook niet verkeerd! Reactie van de jongens: ‘de pakken zijn lekker zacht en zitten heerlijk!’ Meteen de proef op de som genomen om te kijken of er ook goede resultaten geboekt kunnen worden door de VRC JO 13-3. Dat bleek allemaal wel goed te zitten: op veld 5 werd  SVF JO13-1 uit Cothen verslagen met 3-1! Heel veel succes met de rest van het seizoen jongens!

Over Centric

Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande IT-kennis te koppelen aan jarenlange ervaring met branchespecifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Dit onderscheidend vermogen is terug te vinden in vier hoofdactiviteiten: Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services.

Centric biedt haar klanten gekwalificeerde en enthousiaste professionals, doeltreffende technologische oplossingen en hoogwaardige IT-diensten en administratieve services. Zo zorgt Centric ervoor dat organisaties zich op hun kerntaken kunnen richten, efficiënter werken en beter presteren.

Namens de sponsorcommissie/teamleden/begeleiders Corne, Jan en John) bedanken we Mark Uiterwijk Winkel van Centric Software Solutions hartelijk voor de sponsoring. https://www.centric.eu