Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

JO19-1 speelt morgen voor promotie naar de 4e divisie

A.s. Zaterdag 11 juni speelt onze JO19-1 een wedstrijd voor promotie naar de 4e divisie! Een prachtig toetje als afsluiter van het seizoen.

Na een erg sterke voorjaarscompetitie is de JO19-1 kampioen geworden van de hoofdklasse. Zij spelen zaterdag tegen Hoogland JO19-1, die kampioen zijn geworden in de andere hoofdklasse.

Het belooft in ieder geval een spannende pot te worden en laten we hopen dat onze eigen VRC JO19-1 aan het langste eind trekt en zo voor het eerst zal promoveren naar de 4e divisie!

Onze jongens zouden het erg leuk vinden als ze aangemoedigd worden door zoveel mogelijk supporters dus komt allen kijken!

De wedstrijd begint om 12.00 uur op het hoofdveld en staat onder leiding van dhr. Bakkali Yakhlef.