Algemeen, Jeugd, Sponsors, Uitgelicht

JO9-3 in het nieuw gestoken

Off 345
De spelers en speelster van VRC JO9-3 heeft via Van Schuppen Makelaars nieuwe trainingspakken gekregen. Hierdoor loopt het team er tijdens wedstrijddagen keurig bij.
Van Schuppen Makelaars is een full service NVM makelaar. Dat houdt in dat Van Schuppen u bij elk denkbaar traject bij uw vastgoed kan begeleiden. Bij de aankoop en verkoop van uw woning of bedrijfspand. Maar net zo goed bij de aanhuur en verhuur. Ondanks de verschillende disciplines is Van Schuppen vooral een laagdrempelig kantoor. Daar draagt hun locatie ook aan bij. Met een vestiging midden in het centrum van Veenendaal kunnen zij altijd rekenen op spontane bezoekers. Mensen lopen hier gemakkelijk even binnen. Ook als ze zich nog slechts aan het oriënteren zijn. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd binnenlopen onder het genot van een kop koffie zullen zij u dan te woord staan.
De speelster en spelers van dit enthousiaste, gezellige en leergierige vriendenteam Jet van Appeldoorn, Mart van den Dikkenberg, Teun van der Linden, Sjors van Hal, Marwan Lamiri, Mees Baardman, Matthias Klinkhamer en Thije Nahuis en hun trainers Marc van der Linden en Peter Baardman zijn Van Schuppen Makelaars erg dankbaar voor deze mooie pakken.
                                

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041