Algemeen, Club van 50, Uitgelicht

JoJo legends, toppers, bazen en strijders van onze mooie club VRC!!!

Hierbij weer een verslag van uit El Capitano. Inmiddels liggen we met de G1 alweer een tijdje stil net zoals de rest van de senioren, maar dat neemt niet weg dat we met de G afdeling aardig aan de weg timmeren. We hebben inmiddels een jeugdteam wat alleen groter wordt ondanks de Covid19!! Waar ik super blij mee en we kunnen hierin nog groter worden dus als u iemand weet stuur de Coördinator gelijk een mailtje alles is mogelijk.

El Capitano aan het woord.

Nou ja met de G1 zijn we inmiddels wel door in de beker en doen we het aardig in de competitie. In de beker moesten we tegen Het Harde waar we uit 9-3 verloren en thuis gewoon er over heen gingen en uiteindelijk met 10-3 gewonnen, waardoor we met 1 doelpunt meer gemaakt door gingen.

De competitie zijn we eigenlijk ook goed begonnen qua uitslagen niet alles mee. We begonnen met helaas met een 1-9 verlies thuis tegen DTS G1 die is voor deze klasse een maat te groot en moet een klasse hoger spelen. Daarna onze 1ste uitwedstrijd bij Jonge Kracht G3 en die wonnen we met 3-5 dus dat was wel een lekker gevoel. Daarna onze 2de thuiswedstrijd tegen Eldenia G2 die we met 9-1 wonnen en Eldenia spelen we graag tegen niet vanwege de uitslagen omdat we qua instelling hetzelfde denken en iedereen moet spelen ongeacht hun niveau.

Die week werd er besloten dat we moesten stoppen vanuit de KNVB en zodoende geen wedstrijden en trainingen meer. Maar wat mij opviel is dat ondanks niet iedereen er elke wedstrijd was dat het Team steeds meer en meer op elkaar ingespeeld raakt. Ben ook blij voor de jongens. Nou vond ik het wel leuk om van dit seizoen al vast wat statistieken te delen. 5 wedstrijden gespeeld 2 verloren 3 gewonnen. In de topperscorderlijst is dit de top 5 nummer 1 met 3 wedstrijden en 8 doelpunten is Bargie op een gedeelde 2de plek 4 wedstrijden en 6 doelpunten staan helaas geen namen. plek 3 nick zwanink met 4 doelpunten in 5 wedstrijden en op plek 4 jordy schoeman met 2 wedstrijden. Maar er komt sws een nieuwe nummer want de kans is aanwezig dat El Capitano zijn laatste wedstrijd al gespeeld heeft tegen eldenia.

wou iedereen alvast bedanken wat ze gedaan hebben voor de g team want op dit moment is er nog niks bekend of we gaan voetballen en anders kom gerust de jongens aanmoedigen.

Groetjes El Capitano