Jubileumwedstrijd Oud VRC – Oud Willem 2

Huis & Hypotheek Veenendaal is 15 jaar (2004 tot 2019.) hoofdsponsor van VRC.  Een fantastische mijlpaal.

Om dit te vieren speelt Oud VRC op vrijdag 30 augustus tegen Oud Willem ll.  Aanvang:19:30 uur

Dave Smits (eigenaar Huis & Hypotheek Veenendaal) speelde aan het eind van zijn professionele voetbal loopbaan enkele jaren bij VRC. Zijn grootste deel van zijn betaald voetbalcarrière speelde Dave echter bij Willem II in de eredivisie.

Een wedstrijd Oud VRC – Willem ll is dan ook een mooi eerbetoon aan deze geweldige hoofdsponsor.

Je bent hierbij van harte welkom. We hopen dat veel VRC’ers aanwezig zullen zijn, om Dave een onvergetelijke avond te bezorgen. Ook niet VRC’ers zijn meer dan van harte welkom. De entree is gratis.

Oud Willem ll

Spelers uit die tijd, zoals Hans Werdekker, Berry van Gool, Scot Colderwood, Jimmy van Fessem en John Feskens nemen het in deze jubileum wedstrijd op tegen de VRC spelers uit die tijd.

Oud VRC

Bij VRC trekken, o.l.v. de toenmalige trainer Steef van den Oosterkamp, o.a. Mark Hendriks, Andre Wildeman, Maarten Hasselaar en Julian de Vries nog één keer hun kicksen aan.

Enkele foto’s uit de periode dat Dave bij Willem ll speelde.

Linksboven op de foto Dave als jonge speler in het shirt van de Willem ll. In het midden een foto van de wedstrijd Feyenoord-Willem II. Dave probeert Feyenoorder Peter Bosz in bedwang te houden. De doelman  is Roland Jansen. En rechts een foto uit de wedstrijd PSV – Willem ll. De speler rechts op de foto is Ronaldo.
Bron: ANP

De link met Willem ll is er nog steeds.

Met zijn bedrijf FIER bemiddeling B.V.  is Dave met ingang van het seizoen 2018-2019 business partner van Willem ll.
Op de foto Berry van Gool (voormalig algemeen directeur van Willem ll) en Dave Smits
fotografie: Toin Damen