Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht

Jumpen voor VRC

Speciaal voor VRC leden – 2 euro korting + 2 euro voor de CLUB!

Jumpen met korting en je club supporten? Kom dan naar The Maxx Veenendaal met je team, vrienden of familie! Van elk verkocht ticket maken wij maar liefst €2,- over naar jouw club!Vanaf 6 jaarLeef je uit in het Trampolinepark van ruim 1.200m² met onder andere: een FreeJump Area, Dodgeballcourt, Foampit en een Basketball Area. In ons park zijn altijd personeelsleden van The Maxx Veenendaal aanwezig die de Jumpers van advies voorzien, tricks leren en natuurlijk toezicht houden op elk onderdeel. Bij het trampolinespringen zijn speciale sokken verplicht. Deze jumpsokken krijg je gratis bij je bezoek aan het Trampoline Park van The Maxx.

Goed om te weten:

Wij adviseren je om sportieve kleding aan te trekken en raden het af om sieraden te dragen.

Reserveren doe je HIER

Een speciale actie voor de Veenendaalse sportverenigingen. Kom Jumpen bij The Maxx en support club! Ready.. Set.. Go To The Maxx!

Hoe kun je hier aan meedoen?

1. Boek online* ticket(s) via de unieke link die aangeleverd word

2. Van elk verkocht ticket maken wij aan het einde van de maand € 2,- over naar de club

3. Leden ontvangen € 2,- korting en kunnen 1 uur Jumpen voor slechts € 10,95 p.p. (normaal €12,95 p.p.)

4. De actielink mag onbeperkt gebruikt worden

5. Jumpen is mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar

6. De sponsoractie is geldig in oktober en november 2021

*De actie is alleen online te reserveren en niet op de locatie zelf