Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Jurriën van der Horst maakt volgend seizoen de overstap naar VRC

VRC heeft met de komst van Jurriën van der Horst (29 jaar) een zeer gewenste versterking binnen gehaald voor de huidige selectie.

Jurriën zal met zijn jarenlange ervaring op 1e klasse niveau zorgen voor de nodige balans in het team. In de gesprekken die zijn gevoerd is de rol die hij binnen VRC zal krijgen, meerdere malen besproken en Jurriën heeft de ambitie uitgesproken om dit in het komende seizoen daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

Jurriën speelde in het seizoen 2010-2011 bij VRC, speelde daarna twee seizoen in de Top klasse bij GVVV, 4 seizoenen bij De Merino’s en de laatste twee seizoenen bij DTS in Ede

“Ik heb nog steeds sportieve ambities en die heeft VRC ook, de club maakt een geweldige ontwikkeling door, en wat is er mooier om hier deel van te gaan uitmaken en gezamenlijk onze ambities te realiseren”

Welkom Jurriën, fijn dat je na 10 jaar, weer naar onze mooie groeiende club komt.

Technische Commissie VRC 1, 2 en O23

Marcel Hofman