Kennismakingstraining 35+ vrouwenvoetbal bij VRC

Off 380

Doe mee op dinsdag 19 juni om 20:30 uur met een speciale kennismakingstraining!

VRC start komend seizoen met 35+ vrouwenvoetbal. De vrouwen konden natuurlijk niet achterblijven bij de inmiddels 4 mannen 35+ teams.

Heb je altijd al willen voetballen of ben je ooit gestopt maar wil je weer spelen? Meld je dan aan!

Speciaal voor alle enthousiastelingen hebben we een kennismakingstraining georganiseerd. Dinsdag 19 juni om 20:30 uur vindt de kennismakingstraining plaats. Zo kun je zelf ervaren of het 35+ vrouwenvoetbal iets is voor jou.

Komend seizoen
De bedoeling is dat we het het eerste half jaar (vanaf eind augustus) beginnen met 1x in de week te trainen om in conditie te komen, het spelletje onder de knie te krijgen en om elkaar te leren kennen. Ook willen we een paar oefenwedstrijden gaan spelen. Na de winter willen we dan ook daadwerkelijk competitie gaan spelen.

Dus ben je 35 jaar of ouder? Heb je affiniteit met voetbal? Schroom dan niet contact op te nemen met Leonie Anbeek-Krooswijk.
App of sms naar 06-39148633 of stuur een e- mail  naar maartenenleonie@hotmail.com. De kennismakingstraining is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Kun je 19 juni niet, maar heb je toch interesse, laat het me weten!

Met sportieve groet,

Léonie Anbeek-Krooswijk

Over 35+ voetbal

Bij deze voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar. Deze voetbalvorm kent een reeks van minimaal vier speelrondes op vrijdagen (of op verzoek in het weekend) in het voorjaar (februari tot en met april) en/of najaar (september tot en met november). Elke vereniging is tijdens de reeks (minimaal) eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen uit de poule.

Het uitgangspunt van deze opzet is om te zorgen voor een regionale indeling om zodoende de reisafstanden te beperken. Omdat het aantal speelmomenten beperkt is, is de reeks ideaal voor speelsters die voetbal lastig kwijt kunnen in hun drukke agenda, maar ook voor speelsters die op zoek zijn naar een extra speelmoment naast het reguliere voetbal.

Bekijk hier het toernooischema 2018