Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Komend seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2003 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens het seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het spelregelbewijs te halen zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.

Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998 t/m 2002 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2003 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. Een speler heeft tot en met 1 september 2020 de tijd om het te halen.

Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2020/‘21 niet voetballen.

Aan de slag

De spelers en speelsters geboren in het jaar 2003 kunnen juist nu aan de slag, omdat er dit seizoen geen wedstrijden meer plaatsvinden vanwege het coronavirus. Je logt in met je KNVB account via de website van Voetbalmasterz. Heb je nog geen KNVB account? Via www.voetbalmasterz.nl/inloggen kun je je registreren om een account aan te maken.

Uitleg over het KNVB account vind je hier

Let op! Het mailadres dat je gebruikt dient het mailadres te zijn dat in de ledenadministratie van de KNVB (= Sportlink) bekend is. Je kunt het e-mailadres bij de ledenadministratie@vv-vrc.nl van VRC laten aanpassen. Je kunt ook een mail sturen naar spelregelbewijs@knvb.nl

Graag in de mail je naam, geboortedatum en het juiste e-mailadres vermelden.