Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht, VRC 1

Komend weekend gaan de meeste voetbalwedstrijden door

Naar aanleiding van het overheidsbesluit om alle sportlocaties om 17:00 uur te sluiten, heeft de KNVB besloten om komend weekend een deel van de reguliere competititiewedstrijden te schrappen. Er wordt hierin onderscheid gemaakt tussen de A- en B- categorie. De wedstrijden van de A-categorie gaan niet door, de wedstrijden van de B-categorie wel.

Voor VRC betekent dat het volgende:

De wedstrijden van de teams VRC 1 en 2, JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1  gaan komende zaterdag niet door.  Wij onderzoeken op dit moment of er zaterdag ruimte is op de velden, zodat deze teams kunnen trainen.

De wedstrijden van de overige teams gaan zaterdag wel door.

Afhankelijk van de besluitvorming in de Tweede Kamer deze week, neemt de KNVB een besluit over het doorgaan van de competitie op 11/12 december en 18/19 december.

Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

Het volledige bericht van de KNVB is hier te lezen.