Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Laatste dagen trainingskamp VRC 1

Dag 3

’s Ochtends lekker uitgeslapen en ontbeten. Na een strandwandeling en een frisse duik of kop koffie hadden we een rust/chillmoment om om 15.00 te gaan trainen. Na de laatste goede training van deze week, gingen we om 20.00 uiteten met iedereen en hebben we het super leuk gehad met zijn allen.

Dag 4

Nadat we wat uitgeslapen en ontbeten hebben, zijn we naar de training geweest van Borussia Dortmund. Na de training hebben we lekker gechillt bij het huisje of wat je wou doen. Om 15.00 reden we naar de wedstrijd van Malaga-Tenerife. Dat was een spannende wedstrijd: vlak voor tijd maakte Malaga de 1-1 en ook nog bijna de 2-1 in de extra tijd, maar helaas is het bij 1-1 gebleven. Nadat we avonds lekker bij het huisje wat gedronken hebben, is iedereen lekker zijn eigen gang gegaan.

Dag 5

Goeiemorgen op deze mooie dag 5 van deze overheerlijke trainingskamp in Spanje! Helaas moeten we vandaag vertrekken. Vanochtend lekker uitgeslapen en vanmiddag gaan we nog even voetbal kijken en gaan we rustig naar het vliegveld om weer naar Nederland te gaan.