Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Laatste kans op inschrijving VRC Voetbalschool 2017 – 2018

Off 208

Het voetbalseizoen is weer begonnen. Alle jeugdteams zijn al druk bezig om ingespeeld op elkaar te raken om uiteindelijk zo goed mogelijk van start te gaan in de competitie.

De VRC Voetbalschool wilt hier graag zijn steentje aan bijdragen, om voetballers – jongens en meisjes – de kans te geven zich te ontwikkelen op het gebied van individuele voetbalhandelingen. Door deze voetbalhandelingen veelvuldig uit te voeren onder de juiste weerstand en in diverse situaties, zal ieder kind zich optimaal en individueel kunnen ontwikkelen. De inschrijfperiode komt bijna tot zijn einde, dus schrijf je snel in nu het nog kan!

Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers enorm toenemen en door het gehele leerproces, dat elk kind meemaakt op het eigen niveau, zal het plezier in voetbal nog meer groeien. Voetbalschool VRC traint in kleine groepjes – maximaal 10 kinderen per groep – zodat er speciale aandacht is voor iedere voetballer. Het traject bestaat uit 20 trainingen (bestaande uit 2 blokken: 1 voor de winterstop en 1 erna) en vinden plaats op de vrijdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur. Vrijdagmiddag 22 september zal de 1e training van het nieuwe seizoen plaatsvinden.

Inschrijven of wil je meer informatie over de VRC Voetbalschool?

Kijk dan op onze eigen pagina https://www.vv-vrc.nl/voetbalschool/voetbalschool-vrc/) of neem contact op via voetbalschool@vv-vrc.nl.

 

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041