Laatste oproep voor de ALV

Heb jij je al opgeven voor de Algemene leden Vergadering?

Het kan nog steeds!!

Op grond van de tijdelijke wet digitale ALV wordt op 19 oktober de ALV volledig digitaal georganiseerd. De vergadering begint om 20:00 uur.

Wij nodigen jou daarom van harte uit om deel te nemen aan deze online vergadering. Ouders van onze jeugdleden zijn ook van harte uitgenodigd, maar hebben (nog) geen stemrecht. Eén van de agendapunten is het wijzigen van de statuten. In deze nieuwe statuten wordt het stemrecht van de wettelijke vertegenwoordiger van onze jeugdleden geregeld.

Voor deze vergadering moet je je vooraf per mail aanmelden. Stuur een mail naar voorzitter@vv-vrc.nl en laat even weten dat je aan de ALV wilt deelnemen.

Je ontvangt dan een mail met daarin de uitnodiging om aan de digitale ALV 2020 deel te nemen.

De vergadering doen we via Microsoft Teams.  Je hoeft hiervoor Microsoft Teams niet op je IPad of laptop geïnstalleerd te hebben. zie voor instructie onderstaand bericht op de site.

Algemene ledenvergadering (ALV) coronaproof