Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Leander van Haaften slaagt voor cursus UEFA C Youth

Afgelopen seizoen (2021-2022) heeft Leander van Haaften met succes de cursus UEFA C Youth afgerond. De opleiding UEFA C Youth leert deelnemers om onderdelen die in de wedstrijd aanwezig zijn te vertalen naar trainingen en omgekeerd, alsmede het participeren in een club. Dit alles in de context van jeugd (O13 t/m O19) en vrouwen senioren.

Leander heeft zijn stage afgelegd bij de VRC JO13-1 waar hij tevens trainer van was. Gedurende dit traject werd hij begeleid door Jan Westerhof (waarvoor dank Jan!). We zijn verheugd dat Leander komend seizoen verdere ervaring gaat opdoen bij de JO14-1 en zo onderdeel blijft van onze Jeugdopleiding.

Namens VRC wensen wij Leander veel plezier en succes met zijn vervolgstappen als trainer/coach.

David Wagensveld
Hoofd Jeugdopleiding VRC