Businessclub

Leden De Veensche Businessclub luiden de zomer in tijdens “Summerbreak” bij Mango’s.

De leden van De Veensche Businessclub waren te gast bij Mango’s in Veenendaal voor de jaarlijkse ‘Summer Break’. Gezamenlijk en traditiegetrouw werd hier de zomerstop ingeluid. Alle ingrediënten waren aanwezig; heerlijk eten, lekkere drankjes, goed weer en niet te vergeten goed gastheerschap door ondernemers echtpaar Marc en Brigitte te Brake van Mango’s. De opkomst was wederom uitstekend wat zorgde voor een topsfeer!

Voorzitter René Pfeiffer opende de avond en heette iedereen welkom met speciale aandacht aan de introducés en de nieuwe leden van het afgelopen jaar. Hij blikte terug op een mooi jaar met prachtige evenementen en gaf aan dat de mooie variëteit in het programma zeer wordt gewaardeerd zo horen wij regelmatig terug van onze leden.

Pfeiffer benoemde verder mooie samenwerkingen tussen ondernemers steeds meer vorm krijgt, en noemde als voorbeeld dat Daily Workwear leverancier is geworden bij Sanorice maar ook Crossbow Coffee die VRC gaat leveren vanaf aankomend seizoen.

Ook werd er een speciale oorkonde uitgereikt aan Robin Koorn ( Invictus online marketing) vanwege het aanbrengen van de meeste zakelijk interessante introducees in het afgelopen seizoen. Hij ontving als dank een zogenaamde Twinkeling cadeaubon. De lokale cadeaubon, waarmee de plaatselijke ondernemers worden gesteund. Dit past tenslotte uitstekend bij de filosofie van de Veensche Businessclub!

Pfeiffer kijkt vooruit met: “We gaan natuurlijk weer een jaar maken met nog mooiere evenementen die traditiegetrouw zullen bestaan uit een mix van bedrijfsbezoeken en fun-events.

Het eerste ‘aftrap’ event is op donderdag 19 september (vanaf 19,30 uur) en zal bestaan uit een avond met een bekende sport gerelateerde topspreker maar ook een bijzondere presentatie van de voltallige selectie en staf van VRC. Dus noteer de datum alvast in de agenda!

Met inmiddels ruim zeventig leden in pas twee seizoenen is er echt een prima basis gelegd voor een duurzame, zakelijke maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving waar steeds meer ondernemers zich bij willen aansluiten.