Ledenonderzoek

Sebastiaan Kwint, Nick Mahulete en Raoul Spies (leden van VRC) willen je graag een paar vragen stellen omtrent je lidmaatschap (of dat van je zoon of dochter).

Zij houden een verenigingsanalyse in het kader van hun studie bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Door deze enquête krijgen zij (maar ook VRC) een beeld over de tevredenheid van de leden. De antwoorden worden geanonimiseerd op een beveiligde server van de HAN opgeslagen. De gegevens zijn dus niet naar een persoon af te leiden.De gemiddelde uitkomsten worden in een adviesrapport aan de vereniging gepresenteerd.

Sebastiaan, Nick en Raoul zouden het erg fijn vinden als je aan dit onderzoek wilt meewerken.

Dit is de link naar de enquête > https://s.surveyanyplace.com/s/vrc-ledenonderzoek

(Bij vraag 7 is het belangrijk bij telefoons dat de telefoon gedraaid is en naar beneden wordt gescrold om de vraag te beantwoorden)

Dank voor je medewerking

Sebastiaan Kwint, Nick Mahulete en Raoul Spies