Algemeen, Uitgelicht

Ledverlichting volop in gebruik bij VRC

0 3

In mei van dit jaar zijn op de drie kunstgrasvelden de oude gaslampen vervangen voor ledverlichting. Het verbruik van ledverlichting is lager dan bij de oude gaslampen. Daarmee worden ook de kosten van het verbruik lager. In deze tijd van kostbare energie is de keuze voor ledverlichting een hele goede keuze gebleken.

Met ingang van de wintertijd is de verlichting volop in gebruik. We zien in ons monitoringsysteem dat dit echt een besparing oplevert. De verlichting is op alle drie de velden dimbaar en van afstand te bedienen waarbij we de velden 2 en 3 tot 120 Lux kunnen verlichten en ons hoofdveld tot 200 Lux.

Al een aantal jaren is VRC bezig om de accommodatie te verduurzamen. Al deze maatregelen zijn, naast dat ze energiebesparend en duurzaam zijn, in eerste instantie erg kostbaar. Dit maakt ons als vereniging dan ook extra trots dat we de ledverlichting grotendeels uit eigen middelen hebben kunnen realiseren. Naast onze eigen middelen hebben we 30% subsidie van de overheid (BOSA) ontvangen.

Met de installatie van de ledverlichting is VRC op de toekomst voorbereid. Dank aan een ieder die hieraan zijn bijdrage heeft geleverd!

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy