Allereerst vinden wij het belangrijk om de missie en visie van VRC met u te delen.

Missie VRC
“Wij zijn een voetbalvereniging waar ‘welkom zijn’ en ‘je thuis voelen’ de basis is voor het bereiken van sportieve prestaties.”
Visie VRC
“Bij VRC zetten alle leden en hun ouders/verwanten zich gezamenlijk in om het maximale uit het voetbal te halen, daaraan heel veel plezier te beleven en dit plezier met anderen te delen”

Als u óf uw kind lid wil worden van VRC, dan verzoeken wij u online het AANMELDFORMULIER VRC in te vullen. U dient een aantal gegevens in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan NAW en geboortedatum. Na invulling van de gegevens en door te klikken op <Meld je aan als lid>, wordt de aanmeldingsprocedure in gang gezet.

VRC kent 4 verschillende voetbalvormen. Geef op het aanmeldformulier aan voor welke vorm u óf uw kind zich wilt aanmelden.

• Voetbal op zaterdag (jeugd/senioren);
  • Voetbal voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking;
  • Vrijdagavond voetbal 30+ vrouwen;
  • Vrijdagavond voetbal 35+ mannen.

Voor leden die willen gaan voetballen bij VRC is dit formulier alleen een aanmelding. U bent (of uw kind is) dan nog geen lid. Wij nemen op korte termijn contact met u op. Zodra duidelijk is dat u of uw kind in een team kan worden geplaatst, wordt het lidmaatschap pas echt een feit. Gegevens van het aanmeldformulier gebruiken wij dan om u/uw kind lid te maken van VRC en in te schrijven bij de KNVB. Tijdens het contact moment worden ook onze gedragsregels met u gedeeld.

Als u óf voor uw kind niet direct in een team geplaatst kan worden dan komt u óf uw kind op een wachtlijst.De volgorde van de wachtlijst wordt bepaald door de datum van inschrijving. Er zijn twee 2 mogelijkheden:

1. U óf uw kind komt op de wachtlijst te staan voor plaatsing in een team en gaat niet meetrainen: zodra er weer spelers geplaatst kunnen worden zal VRC contact met u opnemen;
  2. U óf uw kind komt op de wachtlijst te staan voor plaatsing in een team maar gaat al wel meetrainen:  U óf uw kind wordt al wel bij de KNVB ingeschreven als lid van VRC. In dit geval is er 50% van de reguliere contributie van een spelend lid verschuldigd.

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar. Nieuwe leden kunnen zich het hele jaar door aanmelden om te komen voetballen bij VRC.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel verenigingsjaar of bij inschrijving na 1 juli per die maand tot einde verenigingsjaar. Het lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd.

Lid worden is alleen mogelijk indien een machtiging wordt verleend voor incasso van de contributie. U dient daarvoor uw IBAN gegevens op het aanmeldformulier in te vullen.

Geeft op het aanmeldformulier aan indien u een vraag hebt ingediend  bij het JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR van de Gemeente Veenendaal en houdt onze contributie-administratie per mail (contributie@vv-vrc.nl) op de hoogte van de voortgang van uw aanvraag.

Vergeet ook niet op het aanmeldformulier uw gewenste incassoperiode aan te geven.

Omgangsregels en privacyverklaring VRC

Door het invullen van het aanmeldformulier VRC aanvaardt u de OMGANGSREGELS en de PRIVCYVERKLARING van VRC.

TERUG NAAR LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE