Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel verenigingsjaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd.

Wilt u het lidmaatschap opzeggen?

U moet dan voor 1 juli onderstaand formulier invullen en op <Verzenden> klikken. Het formulier wordt automatisch verzonden naar onze ledenadministratie en de afmeldingsprocedure wordt in gang gezet. Mocht u uw lidmaatschap niet voor 1 juli hebben beëindigd, dan zal het lidmaatschap automatisch met een jaar worden verlengd.

De ledenadministratie kan u pas uitschrijven als lid van VRC en als KNVB lid indien u bij VRC geen financiële achterstand heeft.

Bij tussentijdse beëindiging bent u verplicht, mede in verband met de afdracht aan de KNVB van de bondscontributie en verzekeringsgelden, de resterende contributie tot aan het einde van het verenigingsjaar te betalen.

Indien spelende leden de contributie en eventuele KNVB boetes niet hebben voldaan dan is het niet mogelijk om overschrijving aan te vragen naar een andere vereniging. In dat geval plaatsen wij een blokkade in de KNVB administratie en is overschrijving alleen mogelijk indien u de contributie en eventuele KNVB boetes alsnog aan VRC voldoet. Na betaling zal de ledenadministratie de blokkade in de KNVB administratie opheffen.

 


   

  TERUG NAAR LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE

   

  Hoofdsponsor

  Evenementen

  • Geen evenementen

  Toernooien

  Bekijk hier het

  Challenge

  SponsorKliks

  Contact

  Sportpark Spitsbergen VRC
  Spitsbergenweg
  3902 HL VEENENDAAL
  Telefoon kantine: 0318 – 511041
  Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
  Privacy